Henter indhold
Din pipette, ligesom dit andet laboratorieudstyr, skal være pålidelig og nøjagtig.
Når du pipetterer i dagligdagen, kan du hurtigt komme til at tillægge dig forskellige vaner over tid. I dette mini kursus får du 10 gode råd til hvordan du forbedrer din nøjagtighed når du pipetterer, hvilken pipettetype du skal vælge til dine forskellige pipetteringsopgaver og hvordan du vedligeholder din pipette i dagligdagen. Efter endt kursus vil du modtage et certifikat på, at du har deltaget i "Pipetteteknik".
Kurset er for dig der er under uddannelse, har været i faget i nogle år eller har lang anciennitet - arbejder du med pipetter i laboratoriet eller i produktionen, så er dette et kursus der med garanti vil give dig en aha oplevelse i løbet af de 10 gode råd.
Vi har som virksomhed mere end 35 års erfaring inden for pipetter og deler nu ud af vores store erfaring, for at klæde dig endnu bedre på.
Orkerte rutiner i et LAF kabinet kan være årsag til kontaminering af prøver - eller at du sætter din og dine kollegers sikkerhed i spil. Holm & Halby har i samarbejde med en række nøje udvalgte brugere sammensat et seminar, der har til formål at kvalificerer kursisten til at arbejde sikkert i et sikkerhedskabinet.
Med pipettespidsopvaskeren TipNovus fra Grenova kan pipettespidser vaskes, steriliseres og genbruges minimum 15 gange. Der udledes minimum 93 % mindre CO2 ved genbrug af pipettespidser med TipNovus. Ydermere kan spidser, som har været i kontakt med farlige stoffer og biologisk materiale rengøres med TipNovus for efterfølgende at genanvendes fremfor bortskaffelse som farligt eller biologisk affald.
Har du helt styr på din vægts indstillinger og at du får stabile vejeresultater?. Står din vægt et godt sted der giver dig optimale forhold? Hvad bør du overveje inden du køber en ny vægt? Det er nogle af de ting dette minikursus vil komme ind på. Nogle gange er det de små ting der gør den store forskel.
Mini kurset er for dig der har en laboratorievægt og gerne vil opleve at det kan være nemt at gå til og ønsker at få 10 gode råd til det at arbejde med vægte.
Du vil modtage en voucher på et valgfrit kursus til din virksomhed.
Forkert håndtering af væsker, affald og instrumenter i forbindelse med autoklavering kan betyde utilstrækkelig steriliseringsproces, ligesom brugerens sikkerhed kan være på spil.
Holm & Halby har i samarbejde med en række nøje udvalgte brugere sammensat et seminar, der har til formål at kvalificere kursisten til at opnå korrekt autoklavering uanset om man skal sterilisere instrumenter, væsker affald etc.
Laboratorievand er ikke bare vand. Laboratorie vand har mange kvaliteter, så hvordan sikrer du dig at du har det rigtige vandanlæg med den renhed der passer til dine analyseopgaver. Hvordan kan vandet opbevares efter tapning og hvad sker der inde i anlægget som du skal være særligt opmærksom på?
Mini kurset henvender sig til brugere af laboratorievand eller til dig der overvejer at skulle ud og investere i et vandanlæg til laboratoriet. Vi deler vores erfaring og 10 gode råd omkring laboratorievand.
Du vil modtage en voucher på et valgfrit kursus til din virksomhed.